Diensten & Advies

Grass

Wij volgen de instructies van de overheid op de voet om nabestaanden van getroffen families zo veilig en waardig mogelijk bij te staan. Vanaf heden tot onbepaalde tijd betekent dit:

  • We bespreken een uitvaart telefonisch of via digitale weg.
  • Een groetmoment in onze rouwcentra mogen we enkel toestaan voor het gezin, met een maximum van 4 personen in de groetkamer. Wij vragen u beleefd niet met de familie af te spreken aan onze voordeur, gezien het samenscholingsverbod.
  • Een plechtigheid mag enkel worden georganiseerd met een maximum van 30 personen. Dit geldt voor een aula in het crematorium of ons rouwcentrum en ook voor een kerkdienst. We zien erop toe u de nodige social-distance te garanderen.
  • Ondertussen is onze website meer dan ooit een belangrijk medium om condoleances over te brengen aan nabestaanden.
  • Tot op heden bleven wij vrij van enige contaminatie en we hopen dit zo te houden, bedankt alvast voor uw begrip.


Jan, Michel, Wilma, Jutta, Danny, Marijke en Kris blijven u begeleiden en organiseren met hun hoofd, maar vooral met hun hart.

White flowers

Voorgangers

Naast de pastoors, diakens en lekenvoorgangers in de kerk, doen we bij niet-kerkelijke uitvaarten beroep op voorgangers die in hun overtuiging aansluiten bij uw persoonlijk gedachtengoed en die samen met u en uw familie de afscheidsplechtigheid vorm en inhoud gegeven zodat het een eervol, persoonlijk en uniek afscheid kan zijn.

Tevens bestaat de mogelijkheid om in specifieke situaties voorafgaand aan het overlijden met de voorganger al een oriƫnterend gesprek te hebben.