Diensten & Advies

Grass

Wij volgen de instructies van de overheid op de voet om nabestaanden van getroffen families zo veilig en waardig mogelijk bij te staan. Vanaf heden tot onbepaalde tijd betekent dit:

  • We bespreken een uitvaart enkel bij ons op bureau en met maximum 2 personen van de familie.
  • Een groetmomrent in onze rouwcentra mag in besloten kring, met een maximum van 4 personen tegelijk in de groetkamer. Wij vragen u beleefd niet met de familie af te spreken aan onze voordeur, gezien het samenscholingsverbod.
  • Een plechtigheid kan worden georganiseerd met een maximum van 100 personen, afhankelijk van de lokatie. We zien erop toe u de nodige social-distance te garanderen.
  • Vergeet zeker uw mondmasker niet, dit is een verplichting vanuit de overheid om te dragen.
  • Onze website is meer dan ooit een belangrijk medium om condoleances over te brengen aan nabestaanden.
  • Tot op heden bleven wij vrij van enige contaminatie en we hopen dit zo te houden, bedankt alvast voor uw begrip.


Jan, Michel, Wilma, Jutta, Danny, Marijke, Kris en Hilde blijven u begeleiden en organiseren met hun hoofd, maar vooral met hun hart.

White flowers

Voorgangers

Naast de pastoors, diakens en lekenvoorgangers in de kerk, doen we bij niet-kerkelijke uitvaarten beroep op voorgangers die in hun overtuiging aansluiten bij uw persoonlijk gedachtengoed en die samen met u en uw familie de afscheidsplechtigheid vorm en inhoud gegeven zodat het een eervol, persoonlijk en uniek afscheid kan zijn.

Tevens bestaat de mogelijkheid om in specifieke situaties voorafgaand aan het overlijden met de voorganger al een oriƫnterend gesprek te hebben.